PONOVLJENA JAVNA NABAVA ZA ODABIR VANJSKOG IZVODITELJA ZA PRIPREMU INTERREG PROGRAMA SLOVENIJA-HRVATSKA 2021-2027

.

 

Služba Vlade RS za razvoj i europsku kohezijsku politiku objavila je javnu nabavu vanjskog izvoditelja za stručnu pomoć pri pripremi i izradi programskog dokumenta prekograničnog Interreg programa Slovenija-Hrvatska u razdoblju 2021-2027.

Glavni cilj ove javne nabave je dobiti vanjskog izvoditelja, koji će izraditi Interreg program Slovenija-Hrvatska 2021-2027 na temelju cjelovite teritorijalne i socio-ekonomske analize programskog područja Slovenija-Hrvatska i na analizi temeljne programske strategije, kao i pružiti stručnu pomoć Odboru za programiranje u postupku programiranja sve do podnošenja i odobrenja predmetnog programa od strane Europske komisije.

Javni natječaj na slovenskom jeziku (zajedno s dokumentom i verzijom natječajne dokumentacije na hrvatskom jeziku) objavljen je na Portalu javne nabave na slijedećoj poveznici: https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=389249.

Natječajna dokumentacija na slovenskom i hrvatskom jeziku nalazi se na slijedećoj poveznici: Raspisna dokumentacija.

Vijest s poveznicom gdje se može pronaći natječajna dokumentacija na slovenskom i hrvatskom jeziku objavljena je također i na stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova europske unije:/www.strukturnifondovi.hrhttps://www.razvoj.gov.hr.

Rok za predaju ponuda je 11. ožujka 2021. godine do 9h.