Javni poziv za angažiranje neovisnih vanjskih stručnjaka za ocjenjivanje kvalitete projektnih prijava i neovisnih vanjskih stručnjaka za ocjenjivanje državne potpore u projektnim prijavama zaprimljenim u okviru rokova Otvorenih poziva za standardne projekte u okviru Interreg programa Slovenija-Hrvatska 2021.-2027.

.

Poštovani,

 

obavještavamo Vas, da je objavljen Javni poziv za angažiranje neovisnih vanjskih stručnjaka za ocjenjivanje kvalitete projektnih prijava i neovisnih vanjskih stručnjaka za ocjenjivanje državne potpore u projektnim prijavama zaprimljenim u okviru rokova Otvorenih poziva za standardne projekte u okviru Interreg programa Slovenija-Hrvatska 2021.-2027.

 

Ovaj javni poziv pripremljen je s ciljem uspostave baze podataka vanjskih stručnjaka za ocjenjivanje kvalitete projektnih prijava podnesenih u okviru rokova Otvorenih poziva za standardne projekte u okviru Interreg programa Slovenija – Hrvatska za razdoblje 2021. -2027. te uspostave baze podataka vanjskih stručnjaka za ocjenjivanje relevantnosti projektnih prijava podnesenih za program Interreg Slovenija – Hrvatska za razdoblje 2021. – 2027. u okviru relevantnih poziva, uz davanje preporuka kako bi se osigurala usklađenost prijava obuhvaćenih s pravilima o državnim potporama. 

 

Sadržaj Javnog poziva priložen je u poveznici.

 

Za podnošenje prijave za ocjenjivanje kvalitete projektnih prijava zaprimljenih u okviru rokova Otvorenih poziva za standardne projekte u okviru Interreg programa Slovenija-Hrvatska 2021.-2027. potrebno je ispuniti i priložiti Obrazac br. 1 te Izjavu o nepostojanju sukoba interesa (za prioritet 1 i 3 (SC 6.2) odnosno za prioritet 2) ovisno o prioritetu za koji želite ocjenjivati projektne prijave:

  1. Prikaz referenci za vanjskog stručnjaka za ocjenjivanje kvalitete, Obrazac 1 (u poveznici)
  2. Izjava o nepostojanju sukoba interesa ocjenjevanje kvalitete za P 1 i 3 (u poveznici)
  3. Izjava o nepostojanju sukoba interesa ocjenjevanje kvalitete za P 2 (u poveznici)
 

Za podnošenje prijave za ocjenjivanje državne potpore projektnih prijava zaprimljenih u okviru rokova Otvorenih poziva za standardne projekte u okviru Interreg programa Slovenija-Hrvatska 2021.-2027. potrebno je ispuniti i priložiti Obrazac br. 2:

  1. Prikaz referenci za vanjskog stručnjaka za ocjenjivanje državne potpore, Obrazac 2 (u poveznici)
 

Rok za prijavu je 21. 9. 2023.