VABILO NA DOGODEK 26. SEPTEMBRA 2018 “UŽIVANJE KULTURNE DEDIŠČINE” V PORTOROŽU IN PIRANU

 

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko bo v okviru programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Hrvaška v sodelovanju s programskim partnerjem Ministrstvom za regionalni razvoj in sklade EU republike Hrvaške v sredo, 26. septembra 2018 praznovala Dan evropskega teritorialnega sodelovanja 2018. Ob tej priložnosti vas vabimo, da se nam pridružite na našem dogodku z nazivom “Uživanje kulturne dediščine«.

Podali se bomo v Portorož, kjer se bomo po prigrizku, uvodnih govorih in predstavitvi projektov Riviera4Seasons2 in Mala Barka 2 odpravili na plovbo z ladjo, na kateri zagotovljena tudi pogostitev in si nato ogledali še Piran in Pomorski muzej »Sergeja Mašera«.

Za udeležence iz Slovenije je organiziran avtobusni prevoz na relaciji Maribor – Ljubljana – Vrhnika – Postojna – Portorož, za udeležence iz Hrvaške pa na relaciji Varaždin – Zagreb – Karlovac – Reka – Portorož in Pula – Rovinj – Umag – Portorož.

Udeležba na dogodku je za udeležence brezplačna. Prijave zbiramo, na programski spletni strani  do 15.9.2018 oz. zapolnitve prostih mest.

Dogodek je namenjen promociji programa in sofinanciranih projektov.

PRIJAVA

PROMOCIJSKI VIDEO