Poziv na dijalog povjerenika Navracsicsa s građanima u Lendavi

ministrica Maja Makovec Brencic i povjerenik Europske komisije Tibor Navracsics

ministrica Maja Makovec Brencic i povjerenik Europske komisije Tibor Navracsics

Predstavništvo Europske komisije u Zagrebu poziva vas na Dijalog s građanima u organizaciji Predstavništva Europske komisije u Sloveniji u suradnji s općinom Lendava i informacijskim centrom Europe Direct Murska Sobota u petak, 23. rujna 2016., u 13.15 sati u koncertnoj dvorani, Trg Györgya Zale 1 u Lendavi, Republika Slovenija.

Gosti događanja su povjerenik Europske komisije za obrazovanje, kulturu, mlade i sport, Tibor Navracsics, i ministrica obrazovanja, znanosti i sporta Republike Slovenije, Maja Makovec Brenčič. Središnja tema dijaloga s građanima je obrazovanje.

Ulaz je besplatan. Molimo da ispunite on-line prijavnicu na stranici http://www.europedirect.si/sl/dogodek/dialog-z-drzavljani-v-lendavi (pogledajte pod “Spletna prijavnica” na dnu stranice).

Predstavništvo Europske komisije u Zagrebu organizira besplatan autobusni prijevoz iz Čakovca i Varaždina na događanje u Lendavi i natrag. Broj mjesta u autobusu je ograničen.

Autobusni prijevoz iz Čakovca se organizira u suradnji s Informacijskim centrom Europe Direct Čakovec koji djeluje pri Međimurskoj županiji. Kontakt: e-pošta: info@edic-cakovec.eu ili telefon: +385 40 374 016.
Autobusni prijevoz iz Varaždina organizira se u suradnji s Varaždinskom županijom. Kontakt: e-pošta petra.martak@vzz.hr ili telefon +385 42 390 533.