Nova verzija eMS sustava predstavljena članovima revizorskih tijela iz Austrije, Hrvatske, Mađarske i Slovenije

Ljubljana, 7. studenog 2018. – Ured Vlade Republike Slovenije za razvoj i europsku kohezijsku politiku u ulozi Upravljačkog tijela (UT) i Zajedničkog tajništva (ZT) za Programe suradnje Interreg V-A Slovenija-Austrija, Slovenija-Mađarska i Slovenija-Hrvatska predstavio je novu verziju elektroničkog sustava za praćenje (eMS) članovima revizorskih tijela.

Predstavnici revizorskih tijela iz Austrije, Mađarske i Hrvatske te Tijelo za reviziju iz Slovenije i Tijelo za ovjeravanje prisustvovali su prezentaciji na kojoj su se pobliže upoznali s razlikama prethodne (3.5.1) i nove (4.1.1) verzije eMS-a te dokumentima koji se u sustav učitavaju kao privitci (u okviru prijavnice, troškova, partnerskih izvješća, projektnih izvješća, kontrola, privitaka ZT-a i kontrolnih popisa, privitaka Tijela za ovjeravanje).

Sastanak je ponajprije bio usmjeren na predstavljanje novih funkcionalnosti eMS-a i privitaka učitanih u eMS, s posebnim naglaskom na rad revizora. Predstavljanje će zasigurno pridonijeti kvalitetnijem upravljanju i nadzoru triju programa.