OBJAVA JAVNE NABAVE ZA ODABIR VANJSKOG IZVODITELJA ZA PRIRPEMU EVALUACIJE UTJECAJA PROGRAMA SURADNJE V-A SLOVENIJA-HRVATSKA 2014-2020

 

Služba Vlade RS za razvoj i europsku kohezijsku politiku objavila je javnu nabavu za izbor vanjskog izvoditelja za pripremu evaluacije utjecaja Programa suradnje Interreg V-A Slovenija-Hrvatska 2014-2020.

Predmet javne nabave je provedba dvije evaluacije utjecaja, čija je svrha procijeniti primjerenost, održivost te utjecaj rezultata i učinaka programa.

Javni natječaj na slovenskom jeziku (skupa s dokumentom s hrvatskom verzijom natječajne dokumentacije) objavljen je na Portalu javne nabave na slijedećoj poveznici: https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=368945.

Natječajnu dokumentaciju na slovenskom i hrvatskom jeziku možete naći na slijedećoj poveznici: Natječajna dokumentacija.

Vijest s poveznicom gdje se može pronaći natječajna dokumentacija na slovenskom i hrvatskom jeziku objavljena je i na stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije: www.strukturnifondovi.hr.

Rok za podnošenje ponude je 19. listopada 2020. do 9 sati.