Sudjelujte u pripremi programa za buduće programsko razdoblje 2021.-2027.

.

.

U okviru pripreme novog programskog dokumenta prekogranične suradnje Interreg Slovenija Hrvatska za razdoblje 2021. – 2027., pozivamo vas da sudjelujete u istraživanju javnog mnijenja – popunjavanjem upitnika kojem možete pristupiti na ovoj poveznici : ONLINE UPITNIK. Upitnik će vam oduzeti dvanaest minuta vašeg vremena i omogućiti vam da se vaš glas čuje. Internetski upitnik bit će dostupan do 15. srpnja 2021.

Vaši odgovori doprinijet će detaljnoj analizi područja koja će se usredotočiti na svih 5 ciljeva europske kohezijske politike : „pametnija Europa“, „zelenija Europa s niskim udjelom ugljika“, „povezanija Europa“, „socijalnija Europa“, „Europa bliža građanima“ i specifičnom Interreg cilju „bolje upravljanje programom Interreg“.

Cilj istraživanja putem ankete je istražiti zajedničke izazove, potrebe i prednosti prekograničnog područja Hrvatske i Slovenije, koje bismo mogli unaprijediti prekograničnim djelovanjem i suradnjom. Namjera nam je također saznati na koji način bi novi prekogranični program podupro ključne dionike u prekograničnom prostoru, u njihovim naporima za postizanje održivog razvoja, smanjenju teritorijalnih razlika s naglaskom na stvaranju rješenja koja će pridonijeti održavanju i poboljšanju kvalitete života, okoliša i aktiviranju socijalno-ekonomskih potencijala.

Bilo bi nam drago da upitnik pošaljete i onima za koje mislite da su zainteresirani za spomenutu temu i da bi željeli sudjelovati.

Upravljačko tijelo i Zajedničko tajništvo programa Interreg Slovenija-Hrvatska unaprijed zahvaljuju na vašem vremenu i suradnji.