POZIV NA DOGAĐANJE “UŽIVANJE KULTURNE BAŠTINE”, 26. RUJNA 2018. U PORTOROŽU I PIRANU

Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj i europsku kohezijsku politiku će u okviru Programa suradnje Interreg V-A Slovenija-Hrvatska u suradnji s programskim partnerom Ministarstvom za regionalni razvoj i fondove Europske unije Republike Hrvatske u srijedu 26. rujna 2018. obilježiti Dan europske teritorijalne suradnje 2018. Tom Vas prilikom pozivamo da nam se pridružite u događanju pod nazivom »Uživanje kulturne baštine«.

Mjesto sastanka je Portorož, odakle ćemo nakon doručka, uvodnih govora i prezentacije projekata Riviera4Seasons2 i Mala Barka 2, započeti plovidbu do Pirana. Za sve sudionike osiguran je ručak te razgled Pirana i obilazak Pomorskog muzeja »Sergej Mašera«.

Za sudionike iz Slovenije organiziran je autobusni prijevoz na relaciji  Maribor – Ljubljana – Vrhnika – Postojna – Portorož, dok je za sudionike iz Hrvatske prijevoz organiziran na relaciji Varaždin – Zagreb – Karlovac – Rijeka – Portorož te Pula – Rovinj – Umag – Portorož.

Sudjelovanje na događanju je besplatno. Prijave se zaprimaju na mrežnoj stranici Programa, putem poveznice  do 15.9.2018. ili do popunjavanja svih kapaciteta.

Svrha događanja je promidžba Programa i sufinanciranih projekata.

POVEZNICA ZA PRIJAVU

PROMO VIDEO