Informativne radionice za potencijalne prijavitelje ciljanog 4. roka

 

.

Zajedničko tajništvo programa Slovenija – Hrvatska će u rujnu 2021. godine organizirati informativne radionice za prijavitelje koje će pokrivati sljedeće teme:

  • predstavljanje programa i otvorenog javnog poziva (ciljani 4. rok),
  • predstavljanje elektroničkog sustava za praćenje (eMS) i obrasca za prijavu,
  • prihvatljivost izdataka,
  • najčešće pogreške.
.
.

Radionice će se organizirati u okviru ciljanog 4. roka za prijavu projekata u području sigurnosti (civilna zaštita, spasilačke službe i hitne službe), te u području prekograničnog javnog prijevoza i usluga održive mobilnosti (Prioritetna os 3, Investicijski prioritet 11).

.

Prva informativna radionica bit će na slovenskom jeziku te će se održati 14.09.2021. godine, na daljinu. Molimo Vas, potvrdite Vaše sudjelovanje najkasnije do 7. rujna 2021. na sljedećoj poveznici: Prijava na radionicu na slovenskom jeziku.

.

Druga informativna radionica bit će na hrvatskom jeziku te će se održati 14.09.2021. godine, na daljinu. Molimo Vas, potvrdite Vaše sudjelovanje najkasnije do 7. rujna 2021. na sljedećoj poveznici: Prijava na radionicu na hrvatskom jeziku.

.

Broj mjesta na objema radionicama je ograničen! Ista osoba može se prijaviti samo na jednu radionicu. Za sudjelovanje na radionici mogu se prijaviti najviše dvije osobe iz iste organizacije. Obje radionice imat će isti sadržaj.

.

U iščekivanju Vaše prijave srdačno Vas pozdravljamo.

Zajedničko tajništvo Slovenija – Hrvatska

.

Vabilo-pozivnica