VIJESTI

Vijesti i događaji vezani uz Program suradnje INTERREG-V-A Slovenija-Hrvatska.

Prijavite se za naš newsletter i na svoju e-mail adresu ćete dobit sve informacije i novosti. Dobivene informacije će se koristiti samo za komunikaciju.

eMS

ems_SI-HR_logo

eMs je sustav praćenja s portalom za komunikacije namijenjen podršci prijavi, odobravanju, upravljanju i administraciji projekata i programa.

Na ovoj internetskoj stranici možete pronaći sve važne informacije o Program suradnje INTERREG V-A Slovenija – Hrvatska. Iz navedenog programa je za razdoblje od 2014 do 2020 predviđeno 46.114.193,00 EUR iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) za potrebe sufinanciranja prekograničnih projekata.

Najnovije vijesti

Prva verzija odgovora na često postavljana pitanja

/
Objavili smo prvu verziju odgovora na često postavljana pitanja,…

Objava otvorenog poziva na dostavu projekata

/
Danas je bio objavljen Otvoreni poziv na dostavu projekata Programa…

Kick-off događaj: natječaj u okviru Programa suradnje Slovenija-Hrvatska 2014.-2020. bit će objavljen u siječnju 2016.

Odjel Vlade Republike Slovenije za razvoj i europsku kohezijsku politiku (SVRK) je 9. prosinca u Celju, Slovenija, organizirao uvodno predstavljanje Programa suradnje Interreg V-A Slovenija-Hrvatska, kojim će SVRK upravljati u razdoblju od 2014. do 2020.

Zatvaranje prijava na uvodnu prezentaciju

Obavještavamo Vas da je broj slobodnih mjesta na uvodnu prezentaciju, vezanu za predstavljanje Programa suradnje Interreg V-A Slovenija-Hrvatska, a koja će se održati 9. prosinca 2015 u 10:00 u Celju, popunjen, te u skladu sa time prijave na uvodnu prezentaciju nisu više moguće.

Novosti o projektima

U ovom će se odjeljku objavljivati najnovije informacije o odobrenim projektima, projektnim aktivnostima i rezultatima!