Predstavljanje Programa suradnje Interreg V-A Slovenija – Hrvatska 2014-2020 u sklopu Tjedna EU fondova u Krapinsko-zagorskoj županiji

Zagorska razvojna agencija d.o.o. u suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom, Regionalnom energetskom agencijom sjeverozapadne Hrvatske, Muzejem Hrvatskog Zagorja i Općinom Konjščina organizirala je Tjedan EU fondova u razdoblju od 8.-12. svibnja 2017. godine koji je financiran  sredstvima EU, iz Operativnog programa Konkurentnost i Kohezija, a provodi se u okviru projekta ZeZ- Znanjem za europsko zajedništvo.

Peti dan Tjedna EU fondova, 12.05.2017. godine, bio je rezerviran za prekograničnu suradnju i predstavljanje  Programa suradnje Interreg V-A Slovenija – Hrvatska 2014-2020. Zajedničko tajništvo je predstavilo Program suradnje i mogućnosti koje on pruža za potencijalne prijavitelje, rezultate prva dva poziva te najčešće greške koje su se pojavljivale u prva dva poziva Programa suradnje. Na kraju, pozvali smo sve zainteresirane da prijave svoje projektne prijedloge do 27. rujna 2017. godine (12 sati) kada se zatvara 3. rok Otvorenog poziva.