VIJESTI

Vijesti i događaji vezani uz Program suradnje INTERREG-V-A Slovenija-Hrvatska.

Prijavite se za naš newsletter i na svoju e-mail adresu ćete dobit sve informacije i novosti. Dobivene informacije će se koristiti samo za komunikaciju.

eMS

ems_SI-HR_logo

eMs je sustav praćenja s portalom za komunikacije namijenjen podršci prijavi, odobravanju, upravljanju i administraciji projekata i programa.

Na ovoj internetskoj stranici možete pronaći sve važne informacije o Program suradnje INTERREG V-A Slovenija – Hrvatska. Iz navedenog programa je za razdoblje od 2014 do 2020 predviđeno 46.114.193,00 EUR iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) za potrebe sufinanciranja prekograničnih projekata.

Najnovije vijesti

Zatvaranje prijava na uvodnu prezentaciju

Obavještavamo Vas da je broj slobodnih mjesta na uvodnu prezentaciju, vezanu za predstavljanje Programa suradnje Interreg V-A Slovenija-Hrvatska, a koja će se održati 9. prosinca 2015 u 10:00 u Celju, popunjen, te u skladu sa time prijave na uvodnu prezentaciju nisu više moguće.

Pozivnica na uvodnu prezentaciju Programa suradnje Interreg V-A Slovenija-Hrvatska

Služba Vlade RS za razvoj i europsku kohezijsko politiku, Upravljačko tijelo, poziva vas u srijedu 9. prosinca 2015 u 10:00 u prostorije Narodnog doma Celje, Trg celjskih knezov 9, Celje, Slovenija, na uvodnu prezentaciju, namijenjenu predstavljanju Programa suradnje Interreg V-A Slovenija-Hrvatska.

Poziv vodećeg partnera na završnu konferenciju projekta IMBY

Poziv vodećeg partnera na završnu konferenciju projekta „U mojem dvorištu – In My Back Yard (IMBY)“

Obavijest o promjeni zajedničke adrese elektronske pošte

Željeli bismo vas obavijestiti kako je došlo do promjene zajedničke adrese elektronske pošte programa prekogranične suradnje između Slovenije i Hrvatske.

Novosti o projektima

U ovom će se odjeljku objavljivati najnovije informacije o odobrenim projektima, projektnim aktivnostima i rezultatima!