VIJESTI

Vijesti i događaji vezani uz Program suradnje INTERREG-V-A Slovenija-Hrvatska.

Prijavite se za naš newsletter i na svoju e-mail adresu ćete dobit sve informacije i novosti. Dobivene informacije će se koristiti samo za komunikaciju.

eMS

ems_SI-HR_logo

eMs je sustav praćenja s portalom za komunikacije namijenjen podršci prijavi, odobravanju, upravljanju i administraciji projekata i programa.

Na ovoj internetskoj stranici možete pronaći sve važne informacije o Program suradnje INTERREG V-A Slovenija – Hrvatska. Iz navedenog programa je za razdoblje od 2014 do 2020 predviđeno 46.114.193,00 EUR iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) za potrebe sufinanciranja prekograničnih projekata.

Najnovije vijesti

Obavijest o promjeni zajedničke adrese elektronske pošte

Željeli bismo vas obavijestiti kako je došlo do promjene zajedničke adrese elektronske pošte programa prekogranične suradnje između Slovenije i Hrvatske.

Odobren je Program Suradnje Interreg V-A Slovenija-Hrvatska!

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas kako je Europska komisija službeno odobrila Program suradnje Interreg V-A Slovenija-Hrvatska za programsko razdoblje 2014-2020 (CP Interreg SI-HR). Odobrenjem programa zaključen je proces pripreme koji je trajao duže od 2 godine. Regionalni i nacionalni dionici, zainteresirana javnost u obje partnerske države, nadležna tijela programa te vanjski stručnjaci pridonijeli su izradi sadržaja novog Programa suradnje.

Izmjene dokumenta PRAG

Obavještavamo vas kako je u srpnju 2015. objavljena nova verzija dokumenta PRAG koja je dostupna na sljedećoj internetskoj adresi http://ec.europa.eu/europeaid/prag/document.do.

Novosti o projektima

U ovom će se odjeljku objavljivati najnovije informacije o odobrenim projektima, projektnim aktivnostima i rezultatima!