Predstavljanje Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Hrvaška 2014-2020 v okviru Tedna EU skladov v Krapinsko-zagorski županiji

Zagorska razvojna agencija d.o.o. je v sodelovanju s Krapinsko-zagorsko županijo, Regionalno energetsko agencijo severozahodne Hrvaške (REGEA), Muzejem hrvaškega Zagorja in Občino Konjščina v obdobju od 8. do 12. maja 2017 organizirala Teden EU skladov, ki je financiran iz EU sredstev – Operativni program konkurenčnost in kohezija, izvaja pa se v okviru projekta ZeZ – Znanjem za europsko zajedništvo.

Peti dan Tedna EU skladov, 12.5.2017, je bil rezerviran za čezmejno sodelovanje in predstavitev Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Hrvaška 2014-2020. Predstavnica Skupnega sekretariata je predstavila program sodelovanja in možnosti za potencialne prijavitelje, rezultate prvih dveh razpisanih rokov ter najpogostejše napake, ki so se pojavile v okviru teh dveh rokov. Na koncu je povabila vse zainteresirane k oddaji projektne vloge do 27. septembra 2017 (do 12. ure), ko se zapre 3. rok odprtega razpisa.