buzet

Otvoritev območne pisarne PS Interreg V-A SI-HR v Buzetu

slide-intereg-hr_01

Odobreni prvi projekti v okviru odprtega razpisa

slide-intereg-hr_02

Objava Javnega razpisa za predložitev projektov

NOVICE

Novice in dogodki v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Hrvaška.

Prijavite se na e-novice in na svoj elektronski naslov boste prejemali vsa obvestila in novice. Podatke bomo uporabljali le za obveščanje.

INTERAKTIVNI ZEMLJEVID

Poiščite projektne partnerje s podobni interesi v izvajanju Programa sodelovanja INTERREG V-A Slovenija – Hrvaška.

eMS

ems_SI-HR_logo

eMS je sistem za spremljanje s portalom za komuniciranje, namenjenim oddaji prijave, odobritvi, upravljanju in administraciji projektov in programa.

Na tej spletni strani lahko najdete vse pomembne informacije o Program sodelovanja INTERREG V-A Slovenija – Hrvaška Iz tega programa bo v obdobju 2014-2020 za sofinanciranje čezmejnih projektov iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) namenjeno 46.114.193,00 EUR.

Zadnje novice

Untitled collage

Pet prijateljev iz Varaždina, na filmskem snemanju v Ljubljani

V okviru projekta Pet prijateljev na razpotju Evropskega parlamenta –serije petih dokumentarno-izobraževalnih filmov – so se mladi igralci, dijaki Druge gimnazije Varaždin srečali s predstavnikoma Programa čezmejnega sodelovanja SI-HR, Tadejem Baškovičem in Dimitrijem Purom.
logo_big_short

Vzpostavljena je spletna stran na temo demenca

V okviru čezmejnega projekta z naslovom Izboljšanje kakovosti življenja oseb z demenco na čezmejnem območju - Demenca aCROsSLO, ki je sofinanciran iz čezmejnega programa Iinterreg V-A SI-HR 2014-2020 je bila vzpostavljena spletna stran www.demenca.eu.