buzet

Otvoritev območne pisarne PS Interreg V-A SI-HR v Buzetu

slide-intereg-hr_01

Odobreni prvi projekti v okviru odprtega razpisa

slide-intereg-hr_02

Objava Javnega razpisa za predložitev projektov

NOVICE

Novice in dogodki v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Hrvaška.

Prijavite se na e-novice in na svoj elektronski naslov boste prejemali vsa obvestila in novice. Podatke bomo uporabljali le za obveščanje.

INTERAKTIVNI ZEMLJEVID

Poiščite projektne partnerje s podobni interesi v izvajanju Programa sodelovanja INTERREG V-A Slovenija – Hrvaška.

eMS

ems_SI-HR_logo

eMS je sistem za spremljanje s portalom za komuniciranje, namenjenim oddaji prijave, odobritvi, upravljanju in administraciji projektov in programa.

Na tej spletni strani lahko najdete vse pomembne informacije o Program sodelovanja INTERREG V-A Slovenija – Hrvaška Iz tega programa bo v obdobju 2014-2020 za sofinanciranje čezmejnih projektov iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) namenjeno 46.114.193,00 EUR.

Zadnje novice

malabarka2

Javni razpis za izbor tradicionalnih bark za obnovo

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka, v sodelovanju s Primorsko – goransko županijo, kot partner na projektu Mala Barka 2, ki se izvaja v okviru PS Interreg V-A SI-HR 2014 – 2020, za območje Primorsko – goranske županije objavlja Javni razpis za izbor tradicionalnih bark za izvedbo projekta Mala barka 2: Ohranitev pomorske dediščine Severnega Jadrana.
regiostrs

Natečaj za nagrado »RegioStars 2017«

Evropska komisija je objavila natečaj za nagrado RegioStars 2017 – ta letna nagrada praznuje letos že 10. obletnico – za najbolj inovativne regionalne razvojne projekte, ki so sofinancirani s sredstvi evropskih strukturnih skladov. Nagrade najboljšim bodo podeljene 10. oktobra 2017 in sicer v Tednu evropskih regij in mest (OPEN DAYS) v Bruslju.