Informativni delavnici za potencialne prijavitelje za usmerjen 4. rok

.

.

Skupni sekretariat programa Slovenija – Hrvaška bo septembra 2021 organiziral informativni delavnici za prijavitelje, ki bosta pokrivali naslednje teme:

– predstavitev programa in odprtega javnega razpisa (usmerjen 4. rok),

– predstavitev elektronskega sistema za spremljanje (eMS) in prijavnice,

– upravičenost izdatkov,

– najpogostejše napake.

.

Delavnici bosta organizirani v okviru usmerjenega 4. roka za projekte s področja zagotavljanja varnosti (civilna zaščita, reševalne službe in reševalci) in področja čezmejnih javnih prevozov in storitev trajnostne mobilnosti (3. prednostna os, prednostna naložba 11).

.

Prva informativna delavnica bo potekala v slovenskem jeziku in bo izvedena 14. 9. 2021 na daljavo. Prosimo, da vašo udeležbo potrdite najkasneje do 7. septembra 2021 na sledeči povezavi: Prijava na delavnico v slovenskem jeziku.

.

Druga informativna delavnica bo potekala v hrvaškem jeziku in bo izvedena 14. 9. 2021 na daljavo. Prosimo, da vašo udeležbo potrdite najkasneje do 7. septembra 2021 na sledeči povezavi: Prijava na delavnico v hrvaškem jeziku.

.

Število mest na obeh delavnicah je omejeno! Ista oseba se lahko prijavi le na eno delavnico. Za sodelovanje na delavnici se lahko prijavita največ dve osebi iz iste organizacije. Obe delavnici bosta imeli enako vsebino.

.

V pričakovanju vaše udeležbe vas lepo pozdravljamo.

Skupni Sekretariat Slovenija – Hrvaška

Vabilo-pozivnica