NOVICE

Novice in dogodki v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Hrvaška.

Prijavite se na e-novice in na svoj elektronski naslov boste prejemali vsa obvestila in novice. Podatke bomo uporabljali le za obveščanje.

eMS

ems_SI-HR_logo

eMS je sistem za spremljanje s portalom za komuniciranje, namenjenim oddaji prijave, odobritvi, upravljanju in administraciji projektov in programa.

Na tej spletni strani lahko najdete vse pomembne informacije o Program sodelovanja INTERREG V-A Slovenija – Hrvaška Iz tega programa bo v obdobju 2014-2020 za sofinanciranje čezmejnih projektov iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) namenjeno 46.114.193,00 EUR.

Zadnje novice

EU projekt, moj projekt 2016 – glasujte za naše projekte!

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je danes štartala s kampanjo »EU projekt, moj projekt 2016« v okviru katere poteka tudi glasovanje za projekte, ki bodo predstavljeni javnosti.

INFORMACIJA V ZVEZI Z 2. ROKOM ZA PREDLOŽITEV VLOG

Program se izvaja na osnovi odprtega javnega razpisa. To pomeni, da lahko prijavitelji vloge predložijo neprekinjeno od objave razpisa naprej oziroma dokler so sredstva na voljo.

2. zasedanje Odbora za spremljanje

Drugo zasedanje Odbora za spremljanje PS Interreg V-A SI-HR za obdobje 2014-2020 je potekalo 11.04.2016 v Lovranu na Hrvaškem.

91 projektnih vlog oddanih v prvem roku za predložitev projektov

V petek, 11. marca 2016, se je zaključil prvi rok za oddajo…

Novice projektov

V tem poglavju lahko najdete najnovejše informacije o odobrenih projektih, projektnih aktivnostih in rezultatih.