NOVICE

Novice in dogodki v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Hrvaška.

Prijavite se na e-novice in na svoj elektronski naslov boste prejemali vsa obvestila in novice. Podatke bomo uporabljali le za obveščanje.

eMS

ems_SI-HR_logo

eMS je sistem za spremljanje s portalom za komuniciranje, namenjenim oddaji prijave, odobritvi, upravljanju in administraciji projektov in programa.

Na tej spletni strani lahko najdete vse pomembne informacije o Program sodelovanja INTERREG V-A Slovenija – Hrvaška Iz tega programa bo v obdobju 2014-2020 za sofinanciranje čezmejnih projektov iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) namenjeno 46.114.193,00 EUR.

Zadnje novice

Zaprtje prijav za uvodno prireditev

Obveščamo vas, da je število prostih mest za uvodno prireditev namenjeno predstavitvi Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Hrvaška, ki bo potekala v sredo 9. decembra 2015 v Celju preseženo, zato prijave na uvodno prireditev niso več možne.

Vabilo na uvodno prireditev Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Hrvaška

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organ upravljanja, vabi v sredo, 9. decembra 2015, ob 10.00 v Narodni dom Celje, Trg celjskih knezov 9, Celje, Slovenija na uvodno prireditev, namenjeno predstavitvi Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Hrvaška.

Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Hrvaška odobren!

Z veseljem vam sporočamo, da je Evropska komisija uradno odobrila Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Hrvaška za obdobje 2014-2020 (CP Interreg SI-HR). Odobritev predstavlja zaključek več kot dve leti trajajočega procesa, v okviru katerega so predstavniki nacionalnega in regionalnega nivoja ter zainteresirane javnosti v obeh partnerskih državah kakor tudi programska telesa prispevali k razvoju vsebine dokumenta Programa sodelovanja.

Novice projektov

V tem poglavju lahko najdete najnovejše informacije o odobrenih projektih, projektnih aktivnostih in rezultatih.